ЕНЕРГО-ПРО помага на клиентите да намалят  сметките за ток

Дружеството предлага мерки за енергийна ефективност

ЕНЕРГО-ПРО помага на клиентите да намалят  сметките за ток | StandartNews.com

През последната година ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги съдейства на редица свои клиенти да намалят разходите си за енергия чрез мерки за енергийна ефективност, с което да осигурят допълнителен ресурс за развитие на своя бизнес. Реализираните проекти доведоха до над 1 200 000 KВтч. годишни икономии на енергия сред потребителите, избрали компанията.

За клиенти, които желаят да намалят потреблението си на енергия (електрическа и топлинна), ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги предлага оценка на потенциала за редуциране енергопотреблението на сграда, предприятие, промишлени системи и системи за външно изкуствено осветление; определяне на енергоспестяващи мерки (ЕСМ); изготвяне на технико-икономическа оценка на ЕСМ с провеждане на необходими измервания; разработване на оптимален пакет от ЕСМ; изготвяне на енергиен одит, изпълнение и реализация на предписаните мерки.

Енергоспестяващите решения на енергийната компания включват индивидуални проекти за ефективно осветление на офисни и производствени помещения, оптимизиране работата на сградни отоплителни инсталации и генериращи мощности, намаляване загубите на електрическа енергия в производствени електрически съоръжения и инсталации, мерки за топлинна изолация, система за мониторинг и контрол на енергийните разходи и др. Компанията има разработена действаща програма за осигуряване на преференциални условия на своите клиенти за покупка на качествени енергийно ефективни продукти и системи или осигуряване на оглед, консултация, енергийно обследване и поръчка на професионално LED осветление за нуждите на бизнеса. Заявки за консултации и съвместна работа с дружеството в областта на енергийната ефективност могат да бъдат подадени на имейл адрес: [email protected].

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай