Сряда,

eMAG с доставка до автоматични пощенски кутии easybox в Kaufland

От: Стандарт -
4536
eMAG с доставка до автоматични пощенски кутии easybox в Kaufland
A
A
A
  • Първите кутии в България за получаване на онлайн поръчки се намират в 2 столични хипермаркета и започват с доставка от онлайн платформата

Kaufland България разширява портфолиото си от услуги като предлага на своите клиенти възможността да вземат онлайн поръчките си от автоматичните пощенски кутии easybox. Иновaтивните кутии за колетни пратки са първите пилотни локъри, на които Kaufland е домакин в България, и са част от мрежата easybox, разработена от куриерската компания SAMEDAY. Тази технологична услуга предлага бърза и лесна доставка на поръчки от eMAG. Клиентите на лидера в съвременната търговия вече могат да се възползват от новата услуга в магазините в столичните квартали „Слатина“ и „Малинова Долина“.

Партньорството със SAMEDAY е част от One Stop Shopping концепцията на Kaufland България, чрез която ритейлърът разширява броя и качеството на услугите си и предоставя изцяло ново изживяване при пазаруването, като превръща хипермаркетите в многофункционални търговски центрове. Сътрудничеството с Kaufland дава достъп до над 1 милион клиенти седмично и по този начин предоставя възможност за увеличаване на пазарния дял.

„Щастливи сме да споделим за най-новото си партньорство със SAMEDAY, което в началото ще свърже нашите клиенти с една от най-популярните онлайн платформи в страната - eMAG, а на по-късен етап с други партньори. За първи път в България, на територията на Kaufland, потребителите могат да се възползват от този вид услуга, което им позволява да вземат пратката си в най-удобното за тях време на деня. Плановете ни са да инсталираме easybox кутии в други филиали в София и в цялата страна. На външните локации клиентите ще имат достъп до опцията за самообслужване денонощно, а вътрешните ще могат да се използват според работното време на филиала“, разказва ръководителят на направление „Централно управление на недвижимостите“ за Kaufland България Диана Костова.

„С мрежата от автоматизирани шкафчета за колетни пратки на easybox, българските потребители вече имат възможност да се възползват от технологично решение за доставка, което им позволява да решат кога да вземат своите онлайн поръчки. Това им дава възможността да имат контрол върху собственото си време, предлагайки бърза доставка, комфорт, близост, безопасност и удобство. Освен това, избирайки доставки на easybox, когато правят своите онлайн поръчки, потребителите допринасят за понижаване на трафика, генериран от индустрията за доставки, и за опазване на околната среда, защото easybox е екологичен метод за доставка. Уверен съм, че партньорството ни с Kaufland и плановете ни за по-нататъшно развитие на мрежата easybox в България ще революционизират опита за доставка при онлайн купувачите, точно както вече направи в Румъния и Унгария, другите две страни в региона, в които присъстваме", завършва на Мариус Георге, директор „Международен бизнес растеж“ на SAMEDAY.

Грижата за клиентите е в основата на успеха на Kaufland България. От началото на годината компанията работи aктивно в посока обогатяване на разнообразието на предлаганите услуги за всички свои клиенти. Лидерът в съвременната търговия предоставя асортимент от над 20 000 качествени продукти на изгодни цени, сред които традиционни продукти и иновативни оферти. Клиентите могат да платят сметките си, да напазаруват или да се забавляват с приятели, като се възползват от разнообразните предложения в различните филиали.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com