Дискордиа се похвали с рекорд при клиентската удовлетвореност

Според международно прочуване на компанията сред над 400 клиенти и партньори оценката за склонност за препоръка е два пъти по-висока от средната за EMEA региона

Дискордиа се похвали с рекорд при клиентската удовлетвореност | StandartNews.com

Най-голямата транспортно-логистична компания в България и лидер в Европа, Дискордиа, регистрира впечатляващо висока клиентска удовлетвореност: 8,7 по скала от 0 до 10. Това показват резултатите от представително онлайн проучване, проведено с IPSOS България през третото тримесечие на 2022 г. сред над 400 международни клиенти и партньори на компанията.

Високата оценка за цялостната удовлетвореност от работата с Дискордиа се дължи най-вече на доброто представяне на компанията във финансово-счетоводното администриране, продажбеното и следпродажбеното обслужване.

NPS резултатът (склонност за препоръка), регистриран от Дискордиа, e 67, което е два пъти повече от средния резултат за сектор „Транспорт“ в ЕМЕА региона, който е 30.

„Изключително сме щастливи, че клиентите оценяват високо нашите услуги. Тези резултати са повод за гордост за целия екип на Дискордиа и те не само ни радват, но и ни мотивират. Така че със сигурност няма да спрем до тук и ще продължим да се изкачваме още по-високо в нивото на удовлетвореност на клиентите и готовността им да ни препоръчат като надежден партньор“, сподели Желязко Желязков, търговски директор на Дискордиа.

Проучването за клиентската удовлетвореност от услугите на Дискордиа е проведено в периода 20 септември – 23 октомври 2022 ч. в онлайн формат чрез анкети на четири езика. В него са взели участие 408 компании от различни бизнес сфери, с които работят офиси на компанията в България, Украйна и Румъния. Проучването изследва 6 аспекта на удовлетвореност от услугите, които Дискордиа предоставя на своите клиенти и партньори: 1) финансово-счетоводно администриране, 2) продажбено обслужване като цяло, 3) следпродажбено обслужване като цяло, 4) предоставяната транспортно-спедиторска услуга като цяло, 5) предоставените капацитети, 6) предоставяните цени.

Високата клиентска удовлетвореност е поредният успех за компанията тази година, когато тя отбелязва и своя 30-годишен юбилей. През 2022 г. Дискордиа достигна екип от над 2000 служители и флотилия от 1300 камиона от най-ново поколение, с което тя затвърди водещата си позиция на най-голямата транспортна компания в страната. Плановете на Дискордиа до 2030 г. са още по-амбициозни: да влезе в топ 10 на най-големите транспортни и логистични компании в Европа, годишните ѝ приходи да достигнат 1 млрд. евро, а екипът – 10 000 души.

Основана през 1992 г. във Варна със само 2 автомобила, компанията днес е пример за устойчив бизнес модел, лидерство и визионерство в сектора. Приходите ѝ за 2021 г. се равняват на 259.3 млн. лв., а ръстът – на впечатляващите близо 50%.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай