Директор в "Асарел Медет" финансов лидер на България

Директор в "Асарел Медет" финансов лидер на България | StandartNews.com

Директор „Финансово-икономически дейности" в „Асарел-Медет"АД Никола Анев беше отличен в престижния конкурс „Финансов директор на годината'2018". Той стана победител в една от четирите конкурсни категории и получи приза „Планиране и бюджетиране".
Конкурсът „CFO of the Year 2018" се организира за пета поредна година от консултантската компания „Ърнст енд Янг – България" с медийното партньорство на списание „Форбс". Той е създаден с идеята да се отличават изключителните финансови лидери на България, които дават своя принос за утвърждаване на добрите професионални практики в сферата на корпоративните финанси. Официалната церемония по обявяването на тазгодишните номинации и победители се проведе на 13 юни в Централния военен клуб в София, а организаторите отчетоха, че това е годината с най-силната конкуренция досега.
Никола Анев подчерта, че това е награда за целия екип на „Асарел-Медет"АД и че компанията е пример не само с производствените и финансово-икономическите си резултати, но и със своята корпоративна социална отговорност. В конкурса участваха финансови директори от различни сектори на икономиката: производство, услуги, търговия и банки. Кандидатурите бяха разгледани от независимо жури, чиито членове са успешни бизнес лидери, хора от академичните среди и представители на различни финансови организации. В другите три категории на конкурса - „Управление на финансовата функция", „Контрол и отчетност" и „Ликвидност и риск", бяха отличени финансовите директори на „Сименс", „Монбат", Първа инвестиционна банка и VP Brands International.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай