Депозит “Растяща лихва” от БАКБ достига до 3.5% в лева и евро

Можете да теглите на всеки три месеца, а лихвата расте

Депозит “Растяща лихва” от БАКБ достига до 3.5% в лева и евро | StandartNews.com

Можете да теглите на всеки три месеца, а лихвата расте
 

Много често при избор на депозитен продукт, клиентите на банките са изправени пред дилема: дългосрочен депозит (дву- или тригодишен) с добра лихва, но без възможност за достъп до парите им през този период или депозит с кратък срок, но с ниска или нулева доходност. На пазара обаче има продукти, които предлагат атрактивна лихва и едновременно с това предоставят достъп до паричните средства, без да се загуби вече натрупаната доходност.

Именно такъв продукт предлага Българо-американска кредитна банка. Новото атрактивно предложение за хора със свободни средства е депозит „Растяща лихва“ -  24-месечен срочен депозит, при който лихвеният процент се покачва на всеки 3 месеца, достигайки до 3,5% в лева и евро през последния период и до 4% за щатски долари

Атрактивната лихва  далеч не е единственото предимство на депозит „Растяща лихва“. За разлика от стандартните срочни депозити, от него може да се тегли в края на всеки тримесечен период, без да се загуби натрупаната доходност до момента. Независимо какви средства са изтеглени, ако оставащата сума е над определения минимум, депозитът остава активен и лихвата продължава да расте през следващия период. От банката споделят, че именно свободата да разполагаш със средствата си прави този депозитен продукт предпочитан избор за техните клиенти.

Допълнително предимство на депозита е, че натрупаната лихва за всеки лихвен период може да бъде изплатена по разплащателна сметка в БАКБ. Това осигурява на клиентите свободата да получат лихвата си веднага, без излишни административни условности.

Депозит „Растяща лихва“ е предназначен както за настоящи, така и за нови клиенти на банката. Повече за Депозит „Растяща Лихва“ и за останалите продукти на банката можете да прочетете на www.bacb.bg.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Депозит
преди 4 месеца

Е точно на тази банка няма да си дам парите. Второ КТБ.

Откажи