Бургас 63 - визия с история, вкус без аналог!

Философията на Black Sea Gold е винаги да се стремим към перфекционизъм

Бургас 63 - визия с история, вкус без аналог! | StandartNews.com

Философията на Black Sea Gold е винаги да се стремим към перфекционизъм, да поддържаме и надграждаме качеството на всяка следваща партида ракия и вино. Съчетанието от таланта на нашите технолози и отличителния Поморийски тероар са ключът към успеха и на емблематичната серия ракии Бургас 63.

По време на над 25-годишната си история Бургас 63 се е превърнала в синоним на качество и престиж. През 2023 г. серията навлиза в нова фаза от своето развитие, като Бургас 63 Специална, Бургас 63 Барел, Бургас 63 Перлова и Бургас 63 Траминер получават своето обновено лице и нова подобрена технология на печат на етикетите си, която носи усещане за изтънченост и финес.

Новаторски, модерни и изчистени - това можем да кажем за новите етикети на Бургас 63, които запазват емблематичния си външен вид, като същевременно го обновяват и гарантират, че серията остава актуална и привлекателна за години напред.

  • Серията смело разчупва нормите за ракията като масово питие. 

Тя принадлежи към онези редки напитки, които съчетават безспорна привлекателност със строга индивидуалност. 

Много марки ракия в България се опитват да откраднат внимание с разточителни и нестандартни форми; Бургас 63 приковава погледа със семпъл строг вид. Тя притежава облика на продукт с изключително качество и самочувствието, че всички, които обичат ракия, не могат да и устоят.

За ценителите на класическата мускатова ракия, съхранила свежестта и ароматите на муската, изборът е ясен - Бургас 63 Специална. Тя е напълно безцветна. 

Поставена в елегантна бутилка в строг зелен цвят, тя е ракия от най-чист вид. Създадена от 100% Мускат Отонел и предлага невероятно изживяване, напомнящо за свежа есен и възхитителен златен зрял Мускат.

За производство се ползват само подбрани цели зърна грозде, които се превръщат във вино, съчетаващо свежест и богата палитра от нюанси. Дестилира се незабавно, за да се улови и концентрира нежният мускатов аромат.

  • Бургас 63 Барел е в същата по размери елегантна висока бутилка. 

Тя е уверено великолепие от контрасти - студените тонове от белия и синия цвят приятно контрастират с кехлибарената мекота на тази ракия, отлежала най-малко пет години в дъбови бъчви. Резултатът е тотално различен от смелата прямота на Бургас 63: Барелът предлага празник за сетивата с безкраен послевкус от мускатови ноти, съчетани с нюанси от ванилия, препечен тост и благородна мекота от дъба.

Наслада за духа и сетивата. Така бихме описали Бургас 63 Перлова. 

Тя предлага съвсем различно усещане. Бонбонените аромати, деликатно загатнатият трюфел и карамел, съчетани с финеса на гроздето от сорта “Перл дьо Ксаба”, по-известен в България като “Перла”, завладява небцето. Дискретната топлина и мекота са в резултат на 5 години отлежаване в дъбови бъчви.

Траминеровата Бургас 63 на свой ред изкушава експериментаторите. Класическият вкус на Траминер е резултат на дълго усъвършенстване на технология и творчество, за да се постигне пълна хармония. Създадена изцяло от собствени лозя, Бургас 63 Траминер притежава в изобилие богати и експлозивни аромати, укротени от благородната мекота, която идва след минимум пет години отлежаване в дъбови бъчви. Разточителните нюанси на роза, личи и мед от Траминера са уловени и предадени с несравнима елегантност и финес.

Дори мимолетен поглед е достатъчен, за да попиете посланието на Бургас 63: Визия с история, вкус без аналог!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай