Бургас 63 разчупва нормите за ракията като масово питие

Серията висококачествени напитки смело разчупва нормите за ракията като масово питие

Бургас 63 разчупва нормите за ракията като масово питие | StandartNews.com

"Нищо не е достатъчно добро" -  това е мотото, което отразява ценностите на екипа от технолози на Black Sea Gold. Стремежът за поддържане и надграждане на качеството на всяка реколта вино и на всяка следваща партида дестилат е ключът към успеха и на емблематичната серия Бургас 63.

Серията висококачествени напитки смело разчупва нормите за ракията като масово питие. Тя принадлежи към тези редки напитки, които съчетават безспорна привлекателност със строга индивидуалност. Много марки ракия в България се опитват да откраднат внимание с разточителни и нестандартни форми; Бургас 63 приковава погледа със семпъл строг вид. Тя притежава облика на продукт с изключително качество и самочувствието, че всички, които обичат ракия, не могат да є устоят.

За ценителите на класическата мускатова ракия, съхранила свежестта и ароматите на муската, изборът е ясен - Бургас 63 специална. Тя е напълно безцветна. Поставена в елегантна матирана бутилка в строг зелен цвят, тя е ракия от най-чист вид. Създадена от 100% Мускат Отонел, тя предлага невероятно изживяване, напомнящо за свежа есен и възхитителен златен зрял Мускат.

За производство се ползват само подбрани цели зърна грозде,  които се превръщат във вино, съчетаващо свежест и богата палитра от нюанси. Дестилира се незабавно, за да се улови и концентрира нежният мускатов аромат. Резултатът е едно невероятно изживяване, напомнящо на свежа есен! Бургас 63  очарова с върховен прям мускатов вкус. Качеството е безкомпромисно, а количеството ограничено и се изчерпва доста преди новата реколта от ноември да зарадва отново ценителите на неподправения индивидуален вкус.

Бургас 63 Барел е в същата по размери елегантна висока бутилка. Тя е уверено великолепие от контрасти -  студените тонове от белия и синия цвят на високата бутилка приятно контрастират с кехлибарената мекота на тази ракия, отлежала най-малко пет години в дъбови бъчви. Резултът е тотално различен от смелата прямота на Бургас 63: Барелът предлага празник за сетивата с безкраен послевкус от мускатови ноти, съчетани с нюанси от ванилия, препечен тост и благородна мекота от дъба. Не може да остави безразличен нито един ценител на ракия!

Черният етикет на Бургас 63 предлага съвсем различно усещане. Бонбонените аромати, деликтано загатнатият трюфел и карамел, съчетани с финеса на гроздето от сорта "Перл дьо Ксаба", по-известен в България като "Перла", завладява небцето. Дискретната топлина и мекота са в резултат на 5 години отлежаване в дъбови бъчви.

Траминеровата Бургас 63 на свой ред изкушава експериментаторите. Класическият вкус на Траминер е резултат на дълго усъвършенстване на технология и творчество, за да се постигне пълна хармония. Създадена изцяло от собствени лозя, Бургас 63 Траминер притежава в изобилие богати и експлозивни аромати, укротени от благородната мекота, която идва след минимум пет години отлежаване в дъбови бъчви. Разточителните нюанси на роза, личи и мед от Траминера са уловени и предадени с несравнима елегантност и финес - отличителният характер на всички ракии от серия Бургас 63.

Перлата в короната на серия "63" несъмнено е 12-годишната. Тя съчетава букет от аромати на смокиня и акация с нотки на ванилия, придобити от отлежаването на винения дестилат в продължение на дванадесет години в дъбови бъчви, а последващото му лагеруване в десеттонни бъчви придава на тази ракия "неземна" хармония и мекота.

Дори мимолетен поглед е достатъчен, за да попиете нейното послание: ракия, която превръща делника в празник!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай