Bulgaria Mall стартира специална зелена кампания за Св. Валентин

Търговският център е подготвил много изненади за клиентите в месеца на любовта

Bulgaria Mall стартира специална зелена кампания за Св. Валентин | StandartNews.com
  • Търговският център е подготвил много изненади за клиентите в месеца на любовта

Bulgaria Mall ще изненада посетителите си с уникална зелена кампания #LetLoveGrow за Свети Валентин. От 4 до 14 февруари търговският център ще е обагрен в цвета на идващата пролет – зелено, а клиентите ще могат да участват в различни активности и игри и да спечелят страхотни СПА подаръци.

От днес уникален зелен фотокът очаква посетителите в атриума на мола, от който всеки ще може да си вземе безплатно пакетчета със семена, които да занесе вкъщи. С този жест търговският център се стреми да провокира хората да са малко по-еко ориентирани и да подхождат с любов както към себе си и близките си, така и към природата.

В допълнение всеки, който си направи снимка на зеления кът, може да спечели страхотна награда, с която да поглези себе си или любим човек. Наградите, сред които масаж за двойки, са осигурени от Thai Spa – едно приказно място в Bulgaria Mall за СПА преживявания за духа и тялото.

Специалната кампания #LetLoveGrow на търговския център е първата зелена инициатива у нас, посветена на празника на любовта, и свързва в едно красотата на природата, любовта и грижата за себе си. За повече информация за нея, следете профилите на Bulgaria Mall във Facebook и Instagram.

От Bulgaria Mall напомнят, че в търговския център се спазват всички актуални противоепидемични мерки. На територията му се допускат само посетители с предпазна маска и зелен сертификат, както и при представяне на валидни документи с отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизане в търговския център изследване по метода на полимеразноверижна реакция за COVID-19 или бърз антигенен тест, до 48 часа преди влизане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай