Неделя,

BILLA стартира обновяване на свой търговски обект в гр. Сливен

От: Стандарт -
221
BILLA стартира обновяване на свой търговски обект в гр. Сливен
A
A
A
  • Реконструкцията ще осигури по-комфортна атмосфера и дигитални нововъведения – каси на самообслужване и електронни етикети

Днес, 7 март, филиалът на BILLA България, разположен на бул. „Цар Освободител“ №1Б в град Сливен, временно ще затвори врати за пролетна реконструкция. Магазинът ще посрещне своите клиенти отново след малко повече от месец – с модерна атмосфера, дигитални нововъведения и функционална подредба на богат асортимент от висококачествени любими продукти на трайно ниски цени, сред които плодове и зеленчуци с бранда BILLA Градини, който гарантира контрол на над 700 вида пестициди, свежо месо с марка „Българска ферма“, млечни, био продукти и предпочитани стоки от собствените марки Clever, BILLA, BILLA Premium.

Това е първият обект в града и втори от началото на новата година, обхванат от мащабната програма на BILLA по обновяване на веригата филиали в цялата страна. След обновяването, магазинът на бул. „Цар Освободител“ №1Б ще разполага с 3 броя каси на самообслужване, които ще съдействат за по-бързото преминаване през касова зона и ще обезпечат възможността на потребителите да сканират,  организират и заплащат покупките си напълно самостоятелно. Традиционните хартиени етикети под продуктите на рафтовете ще бъдат  заменени с електронни. Върху тях ще бъде изписана информацията за грамаж, производител, произход и цена на всеки артикул. Всички тези иновации са неизменна част от стратегията в посока дигитализация, която BILLA уверено утвърждава. Целта е удовлетворяване на най-високите изисквания на клиентите по отношение на атмосфера, качествено обслужване и асортимент.

В периода на реконструкция, гражданите и посетителите на града ще открият всички свои любими продукти в най-близкия обект на веригата, разположен на ключовата локация – ул. „Братя Миладинови“ №25 в Сливен.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com