BILLA събира богата селекция от коледни изкушения

Специални празнични каталози и голямо разнообразие от продукти на достъпни цени, ще зарадват потребителите

BILLA събира богата селекция от коледни изкушения | StandartNews.com
  • Специални празнични каталози на BILLA ще представят богата селекция от коледни изкушения
  • Компанията ще зарадва потребителите с голямо разнообразие от хранителни и нехранителни продукти на достъпни цени

Месец преди най-светлите празници BILLA България предлага на своите клиенти селекция от специални коледни изкушения за цялото семейство в два нови празнични  каталога – „Изживей вкусна Коледа”, изпълнен с разнообразни хранителни продукти, които ще бъдат в наличност до 31 декември, и „И настана коледно веселие“, който предлага пъстроцветна декорация, подаръци и артикули за дома, налични до 26 декември.

На страниците на „Изживей вкусна Коледа”, търговската веригата представя ексклузивни предложения за изтънчена празнична трапеза на цялото семейство. Те включват внимателно подбрани продукти от обичани брандове и собствените марки BILLA, BILLA Bio и BILLA Premium. Клиентите ще могат да избират между месни деликатеси, богато разнообразие от сирена и селекция от напитки за празнични наздравици – ирландско уиски, бели и червени вина и руска водка. Благодарение на множеството отстъпки, потребителите ще имат възможността да допълнят своето празнично меню с разнообразни сладки изкушения, като висококачествен шоколад, маслени бисквити и вкусно тирамису.

В каталога „И настана коледно веселие“ са налице страхотни идеи за подаръци за семейство и приятели. Предложенията включват красиви декорации и специални аксесоари за кухнята, които ще допринесат за празничното настроение, занимателни книжки, пъзели и играчки за най-малките. В него клиентите ще открият и подаръчни комплекти с козметика на ексклузивни цени.

„С реализирането на двата каталога и специалната кампания с марката CXL от Кристиан Лакроа, голямото семейство на BILLA България иска да подари на потребителите още много усмивки и топли коледни емоции. Част от мисията ни е да предлагаме качествени продукти на достъпни цени, за да има възможност всяко българско семейство да посрещне с радост и богата трапеза най-светлите празници“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай