Понеделник,

BILLA открива нов магазин във Велико Търново  

От: Стандарт -
1339
BILLA открива нов магазин във Велико Търново  
A
A
A
  • Над 2 млн. лева инвестира търговската верига в изграждането на модерния обект

На 30.09.2021 г. официално ще отвори врати нов BILLA магазин в гр. Велико Търново, разположен на бул. „Беляковско шосе“ №1. Това е поредният обект на търговката верига, който получава отличителното собствено име - „BILLA Слънчев дом“. В него посетителите ще открият над 7700 артикула от различни продуктови категории и богато разнообразие от предложения на изгодни цени, разположени в удобната и модерна търговска зона с площ от 755 кв.м. Общата инвестиция е в размер на 2 млн. лв., които обезпечават съвременното техническо оборудване, интериорното и екстериорно изграждане на търговския обект, както и дигиталните решения в полза на комфорта на клиентите.

Обектът е част от активната политика за разширяване на търговската мрежата на BILLA, която се утвърждава като търговската верига с най-голям брой магазини в страната, налагащи модерната визия на пазаруване с фокус върху клиента и неговите високи очаквания.

Посетителите на новия магазин на BILLA във Велико Търново ще открият 4 броя каси на самообслужване, които им предоставят възможност сами да сканират и организират своите покупки, да проследят сметката си, при спазване на необходимата дистанция. Традиционните етикети ще бъдат заменени от дигитални, върху които на електронен дисплей ще са изписани името на продукта, производител, грамаж и цена.  Наред с дигиталните нововъдения, просторната и удобна търговска зона, удобството на клиентите ще бъде обезпечено и от просторен паркинг с близо 52 паркоместа.

Щанд за жива бира ще зарадва клиентите на новооткритият магазин на бул. „Беляковско шосе“ №1, заедно с богатия асортимент от артикули, изобилието от стоки българско производство, свежите плодове и зеленчуци без пестициди, отгледани по програмата „BILLA Градини“, както и качеството на собствените марки, сред които „Българска ферма“, Clever, BILLA и BILLA Premium.

„BILLA Слънчев дом“ отговаря на най-високите изисквания за енергийно ефективно строителство. Оборудван е с модерни хладилни витрини и LED осветление за целите на отговорното потребление на ресурси и опазване на околната среда.

„Горди сме, че продължаваме да се разрастваме, като се придържаме към дългосрочната си стратегия за активно разширяване на мрежата ни от обекти. Освен този нов обект, в началото на октомври предстои да открием и затворения за реконструкция магазин тук – във Велико Търново. Благодарни сме на нашите клиентите, които всеки ден ни гласуват доверие и избират да пазаруват при нас. Това ни стимулира да продължим да работим с все по-бързи темпове и да надграждаме постигнатото,“ сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

Специална брошура с промоционални предложения по повод откриването на новия обект ще зарадва клиентите на търговската верига.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията