BILLA откри 49-ия си магазин в София

Новият обект се намира в квартал „Дружба“

BILLA откри 49-ия си магазин в София | StandartNews.com

BILLA България затвърди позицията си на лидер по брой магазини в страната и София с отварянето на супермаркет в столичния квартал „Дружба“. Така търговската верига вече разполага със 124 обекта, 49 от които са в столицата. Новият магазин се намира на ул. „Туше Делииванов“ 5, само на метри от метростанция „Искърско шосе“. Тържественото откриване привлече много жители на квартала, които имаха възможност да се възползват от редица атрактивни предложения и специални празнични оферти.

Магазинът ще предложи превърналия се в запазена марка на BILLA разнообразен асортимент от висококачествени продукти. Ценителите на вкусната храна ще могат да се поглезят с месни и безмесни грил специалитети, а любителите на бирата – да се насладят на живо пиво. В новия супермаркет в „Дружба“ клиентите ще открият всичко необходимо за новогодишната трапеза, както и специална селекция от празнични стоки.

„2018 г. беше изключително успешна за BILLA – реализирахме редица важни проекти и затвърдихме позицията си на любима търговска верига на българите. Радваме се, че завършваме годината по най-добрия начин – с откриването на нов магазин. Експанзията е един от основните приоритети на нашата компания и затова ще продължим активно да разширяваме мрежата си и през 2019 г.“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

През 2018 г. търговската верига откри 6 нови магазина – 3 в София и по 1 във Варна, Пловдив и Костинброд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай