Алианц с приз за най-добър Автомобилен застраховател

Алианц с приз за най-добър Автомобилен застраховател | StandartNews.com

Алианц бе отличен като "Автомобилен застраховател на годината" с най-голяма клиентска удовлетвореност на престижния конкурс "Автомобил на годината 2015". Организатор на конкурса е Прес Авто клуб, като победителите в отделните категории се определят с гласуване.

"Това отличие е важно признание, тъй като се основава на избора и мнението на клиентите и партньорите за нашата работа. Ние ще продължим да предоставяме възможно най-добрите продукти и услуги на клиентите си, като се вслушваме в това какво искат те и им го предоставяме по най-добрия възможен начин. Признанието ни дава увереност, че вървим в правилната посока", каза Пламен Ялъмов, председател на Изпълнителния комитет на Алианц България Холдинг. Церемонията по връчване на отличията се състоя на 11 декември в хотел Шератон Балкан София.

Това е втората поредна награда, която Алианц България получава през 2014 г. През март компанията бе удостоена с престижното отличие на QUDAL - златен щемпел за високо качество на предлаганите продукти и услуги. То се основава на проучване от швейцарската организация ICERTIAS, в което най-много хора са посочили Алианц като застрахователната компания, предлагаща най-високо качество на българския пазар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай