Алианц с атрактивни цени по "Гражданска отговорност"

Алианц с атрактивни цени по "Гражданска отговорност" | StandartNews.com

Тарифите на ЗАД "Алианц България" по задължителната застраховка "Гражданска отговорност" са сред най-конкурентните на пазара, показва сравнителен анализ сред застрахователите.

Интересът към застраховката традиционно е особено силен в края на годината. Причината е в подновяването на най-голям брой полици именно в този период. А поради спецификата на застраховката основният й отличителен елемент е цената. В "Алианц България" за масовия клас автомобили 1500 -1600 куб. см, с регистрация в София и възраст на водача между 26 и 70 години, цената е 161,98 лв. с включена отстъпка и 214 лв. без отстъпка. Ако колата е с регистрация в друг град - например Пловдив, Варна или Бургас, при същите параметри цената е съответно 154,84 лв. и 205,84 лв. Обявените цени са крайни - с включени вноска за Гаранционен фонд и стикер. Отстъпката се прилага при липса на виновно причинени щети и наложени наказания на база данни за предходната година, и територията, на която е управлявано превозното средство. От компанията уточняват, че застраховката може да се плати разсрочено без оскъпяване.

Освен атрактивните тарифи, "Алианц България" предлага на своите клиенти, сключили "Гражданска отговорност", и застраховка "Помощ при пътуване - Автоасистанс" само за 5 лв. Тя осигурява денонощна техническа помощ на аварирал или катастрофирал автомобил на територията на страната, транспортирането на автомобила до сервиз, разходи за спешна медицинска помощ и др. "Автоасистанс е изключително полезна застраховка, тъй като с нея шофьорите си гарантират не само спокойствие при пътуване, но избягват и заплащането на непредвидени разходи", обяснява Калин Костов, изпълнителен директор на ЗАД "Алианц България".

При сключване на застраховка "Гражданска отговорност" клиентите на компанията имат възможност да ползват 5% отстъпка по застраховка "Каско". "Атрактивните предложения по застраховка "Гражданска отговорност" са продиктувани от нашия стремеж да предлагаме най-добрите решения за своите клиенти. Използвайки международния опит на компанията, ние непрекъснато проучваме мнението на клиентите - от издаването на полицата до ликвидацията на щетите. Клиентът търси сигурност, надеждно и качествено обслужване на добра цена", допълни г-н Костов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай