Алианц Банк с предложение за клиентите с ипотека

Алианц Банк с предложение за клиентите с ипотека | StandartNews.com

Алианц Банк България вече предлага на своите клиенти с ипотечни кредити специално разработена застраховка, покриваща движимото имущество. Застраховката осигурява защита срещу често срещани рискове като пожар, наводнение, късо съединение, кражба чрез взлом и др. и се предлага на изключително атрактивна цена от 13 до 18 лв. в зависимост от избора на покритие. От банката уточниха, че сключването на полицата е бързо и лесно и не се изисква опис на имуществото.

"Мисията ни е да предоставяме на клиентите комплексни финансови решения. Ние се грижим за сигурността им като осигуряваме безплатни застраховки "Живот" и "Имот" за целия срок на кредита. Проучванията показват, че клиентите ни желаят допълнително да защитят и обзавеждането си. Затова сега Алианц Банк им предлага възможност да осигурят пълноценна защита за своя дом при минимална цена. Целта е да се чувстват защитени в максимална степен във всяка една ситуация", коментира Росен Станимиров, изпълнителен директор на Алианц Банк България.

Застраховката за дома е важна част от ипотечния кредит, тъй като осигурява допълнителна сигурност както за кредитополучателя, така и за банката. При настъпване на неблагоприятно събитие застрахователят изплаща обезщетение за недвижимото имущество. Домът обаче не е само апартаментът, къщата, стените. Значителни средства отделяме за обзавеждане, стремейки се да създадем комфорт, уют и топлина. В повечето случаи именно движимото имущество остава незащитено и при пожар или наводнение възстановяването му би нарушило семейния комфорт. Новото предложение от Алианц допълва атрактивните условия по ипотечните кредити на финансовата институция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай