Албена и Бялата лагуна участваха в годишната среща на туроператора Alltours

В проявата се включиха над 250 партньора от цял свят

Албена и Бялата лагуна участваха в годишната среща на туроператора Alltours | StandartNews.com

Ваканционно селище “Албена” и дъщерният комплекс “Бялата лагуна” край Балчик участваха в годишната среща на туроператора Alltours, с която немската компания слага символичен старт на предстоящия летен туристически сезон.

Домакин на тазгодишното издание бе курортът Хургада в Египет, а в проявата се включиха над 250 партньора от цял свят. Като част от програмата, двата български комплекса представиха предлаганите туристическите възможности пред агенти и туристически бюра, продаващи в Германия пакетни ваканции.

албена, туроператор altrous

По думите на Красимира Стоянова, директор на “Албена Тур” ЕАД и Светлин Стефанов, директор на “Балата лагуна” ЕАД, дестинация България е добре застъпена в портфолиото на туроператора, търсенето от страна на гостите се запазва стабилно, но остава като проблем недостатъчният брой самолетни седалки в полетната програма до летищата Варна и Бургас.

Георг Велберс, управляващ директор “Продажби и маркетинг” на Alltours, приветства гостите, отчитайки успешно приключилата финансова 2022/23 година и похвали доброто сътрудничество и ангажираност на туристическите агенции. „С Вашия опит в обслужването и добрите съвети, Вие дадохте решаващ принос за нашия споделен успех“, подчерта Георг Велберс.

албена, туроператор altrous

Освен българските представители, в срещата се включиха също хотелиери от Египет, Испания, Турция и Кипър.

В продължение на 49 години Alltours е символ на висококачествени почивки на разумни цени. С около 2 милиона гости през финансовата 2021/22 г., компанията е един от четирите най-големи туроператора в Германия и един от първите десет в Европа.

албена, туроператор altrous

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай