Вторник,

Адвокатска кантора „НИЧЕВ И ГЕОРГИЕВ“ става на една година

От: Стандарт -
223
Адвокатска кантора „НИЧЕВ И ГЕОРГИЕВ“ става на една година
A
A
A
  • На 07.07.2021 г. се навършва една година от създаването на Адвокатска кантора „Ничев и Георгиев“

За този период  учредителите на кантората адвокат Христо Ничев и адвокат Георги Георгиев успяха не само да оправдаят очакванията на своите клиенти, но и да спечелят доверието на редица нови клиенти, чиито права и законни интереси бяха защитавани в съда.

„Ничев и Георгиев“ е адвокатска кантора, основана в гр. София, чиято основна цел е да предоставя качествено правно обслужване, съобразено с индивидуалните потребности на всеки един свой клиент. Адвокатска кантора „Ничев и Георгиев“ предоставя широк набор от юридически услуги от началния момент на разглеждане на всеки казус до неговото окончателно разрешаване и подпомага редица юридически лица с нестопанска цел, включително спортни сдружения, извършващи дейност в обществена полза, благотворителни организации и др., в знак на съпричастност към техните каузи, както и предоставя безплатна адвокатска помощ и съдействие на материално затруднени лица или лица с увреждания в съгласие със Закона за адвокатурата.

Адвокатска кантора „Ничев и Георгиев“ предоставя комплексно правно обслужване на физически и юридически лица в разнообразни области на правото. Екипът се състои от професионалисти с над 10-годишен опит в сферата на гражданското и търговското право, изпълнителното производство, производството по несъстоятелност, обществените поръчки и процесуалното представителство по граждански, търговски и административни дела. 

Повече информация за кантората на: https://ng-law.bg.

Адв. Христо Ничев и адв. Георги Георгиев благодарят на всички свои приятели, партньори и колеги, които ги подкрепиха и повярваха в тях през тази първа година от съвместната им дейност.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички