A1 пуска коледни оферти за таблети от 1 лев в брой

Коледните оферти на А1 включват 8-инчовия таблет Lenovo Tab 4 8” за 1 лев в брой с план A1 Surf L, и 7-инчовия Prestigio WIZE 3437 - с план A1 Surf S

A1 пуска коледни оферти за таблети от 1 лев в брой | StandartNews.com

Специално за Коледа А1 пуска 8-инчовия таблет Lenovo Tab 4 8 за 1 лев в брой с план A1 Surf L, и 7-инчовия Prestigio WIZE 3437, който може да се закупи на същата цена с план A1 Surf S. Промоционалните условия са валидни до края на 2019 година в магазините на компанията и онлайн на a1.bg.

Lenovo Tab 4 8” осигурява чудесно мултимедийно изживяване, стилен дизайн и спецификации от висок клас. Елегантният дизайн на Lenovo Tab 4 8” го прави подходящ избор за цялото семейство.

Таблетът е с дебелина 8,3 мм и тежи 320 грама. Устройството е с четириядрен 1,4 GHz процесор, екран с висока HD резолюция и работи с операционна система Android. 5 MP основна камера и 2 MP селфи камера и Dolby Atmos аудио. Таблетът разполага с 16 GB вградена памет и 2 GB RAM.

Prestigio WIZE 3437 е стилен, компактен, базиран на операционната система Android 4G таблет. Четириядреният 1 GHz процесор предоставя възможности за извършване на много дейности едновременно, както и спестяване на енергия. 7-инчовият IPS екран осигурява ярка картина. Потребителите могат да го използват за мултиплейър игри, както и за бързо сърфиране в интернет. Потребителите могат да избират между разнообразие от цветове – черно, червено, зелено и жълто.

Абонаментният план A1 Surf L включва 13 GB мобилен интернет на максимална скорост (6500 МВ от тях са промоционални), както и 4332 МВ мобилен интернет в роуминг в ЕС. Клиентите могат да се възползват от бонус 500 МВ на максимална скорост при извършване на онлайн плащане на месечната фактура. Включена е и екстра „Нощно сърфиране“ на максимална скорост, която е валидна в часовия диапазон от 23:00 до 07:00ч., с промоционален период от 6 мес. Потребителите могат да използват и 100 GB облачно пространство за съхранение на данни в Disk.bg. Достъп до телевизионните канали на A1 Max Sport 1, 2, 3, 4, както и Diema и Edge. Промоционалната месечна цена за първите 6 месeца от 2-годишния абонамент е 22,99 лева на месец.

A1 Surf S предлага 5 GB мобилен интернет, от които 2,5 са промоционални, както и екстрата „Нощно сърфиране“. При този абонаментен план има предвиден бонус от 500 МВ мобилен интернет на максимална скорост при извършване на онлайн плащане на месечната фактура. Потребителите ще могат да съхраняват важните си файлове и снимки на 100 GB дисково пространство в облака. Промоционалната такса за първите 6 месеца на абонамента е 15,99 лева на месец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай