62 екипа на ЕРП Север дежурят през празничните дни

Екипите ще бъдат в готовност да реагират при възникване на повреди по електроразпределителната мрежа

62 екипа на ЕРП Север дежурят през празничните дни | StandartNews.com

По време на предстоящите празнични дни 62 дежурни екипа на Електроразпределение Север ще бъдат в готовност да реагират при възникване на повреди по електроразпределителната мрежа в областите Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград. Екипите са оборудвани със специализирани автомобили, инструменти и материали, и поддържат постоянна връзка с Центровете за управление на мрежата за обмен на информация.

Електроразпределителното дружество преустановява всички планови прекъсвания по мрежата в Североизточна България по време на празниците. Отчетниците на ЕРП Север ще отчитат консумираната електрическа енергия по график. Денонощният телефонен център на компанията 0700 1 61 61 е на разположение на клиентите за информация и за подаване на сигнали в случаи на непредвидено прекъсване на електрозахранването.

През празничните дни клиентите на компанията могат да заплатят сметките си за консумирана електроенергия безкасово по начините, описани на интернет страницата на компанията: https://www.energo-pro.bg/bg/Nachini-na-plashtane-Bitovi-klienti. На 6-и, 22-ри и 23-ти септември касовите салони на „Български пощи“ няма да работят, а на 7-и и 23-ти ще работят с обичайното съботно работно време.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай