5G ULTRA и неограничени скорости с обновени планове идват от А1

Новата промоционална кампания стартира от 1-ви юли и е до края на месец август

5G ULTRA и неограничени скорости с обновени планове идват от А1 | StandartNews.com
  • Подписалите нов договор за планове ONE или Unlimited ще получат максимална 5G ULTRA скорост за три месеца, независимо от параметрите на плана
  • Промоцията важи за всички клиенти, които сключат нов договор в периода от 1 юли до 31 август                          

А1 обявява началото на нова промоционална кампания под знака на истинската 5G ULTRA мрежа. Мрежата от пето поколение на телекома е единствената в България, която работи на 5G честоти, използва 5G оборудване и достига до 5G скорости от над 1000 Mbps. С новата промоция всички с нов договор за мобилни планове ONE или Unlimited и 5G смартфон ще могат да усетят разликата в скоростите и да подобрят потребителското си преживяване. Промоцията е в сила до 31 август, а промоционалните условия ще важат за първите 3 месеца от съответния договор.

С това клиентите на абонаментните планове Unlimited получават същите условия като досегашните на най-високия план Unlimited Ultra за първите три месеца от договора. Тоест – неограничени мегабайти на максимална 5G ULTRA скорост.

С подходящо 5G устройство и покритие на 5G ULTRA могат да бъдат достигнати дори скорости от порядъка на 1400 Mbps. 5G ULTRA вече има в над 75 града и курорта в страната, а А1 продължава усилено да работи по подобряване на мрежата и разширяване на покритието. От компанията изчисляват, че към средата на годината 50% oт населението на България на открито има достъп до 5G ULTRA.

5G ULTRA се отличава от останалите предложения на пазара именно по своите възможности за достигане на гигабитови скорости. Докато 5G ULTRA използва 5G честоти в спектъра от 3,6 GHz и 5G oборудване от европейски доставчик, DSS решенията разчитат на споделен ресурс между 4G и 5G мрежите.

За да получат достъп до 5G ULTRA мрежата, абонатите трябва да имат и съвместимо устройство. Изборът от такива модели се разширява непрекъснато, като практически всички основни производители вече предлагат 5G смартфони. Пълният списък с предложенията може да бъде открит на А1.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай