Неделя,

Спират временно водата в части от София - вижте къде и за колко време

От: Администратор -
159
Спират временно водата в части от София - вижте къде и за колко време
A
A
A

На 22 август 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на бул. „Тодор Александров", жк. „Зона Б- 5", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Тодор Александров" от бул. „Инж.Иван Иванов" до ул. „Брегалница"; ул. „Овче поле" от бул. „Тодор Александров" до бул. „Александър Стамболийски"; ул. „Българска морава" от бул. „Тодор Александров" до бул. „Александър Стамболийски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Овчо поле" ъгъла с бул. „Тодор Александров".

На 22 август 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Димитър Димов", жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Света гора" по ул. „Димитър Димов" от ул. „Милин камък" до ул. „Йоан Екзарх"; ул. „Йоан Екзарх" от бул. „Джеймс Баучер" до ул. „Димитър Димов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Света гора" до 141-ва ЦДГ.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com