Шеф Силвена Роу подлуди мрежата. Каза рецептата за здраве

Докторите ги обичам и уважавам, но нека да ги щадим

Шеф Силвена Роу подлуди мрежата. Каза рецептата за здраве | StandartNews.com

"Сега съм в Швейцария и съм заобиколена от най-скъпите храни, но всеки ден ям боб фасул. Направила съм си и туршия, това ям аз. Ако се храним с правилните храни, на нас няма да ни трябва доктор", в това е сигурна шеф Силвена Роу, която отдели време в натоварената си програма за Надя Брайт и предаването "Животът на Фокус" в ефира на Радио "Фокус".

"Хората имат доста сходна ДНК и едно обобщително като храна, с което трябва да се хранят. Истината е, че повечето хора не се хранят здравословно и ядат бърза, обработена храна, пълна със съставки, които не са полезни. Българите, които имат контакт с мен, разбират, че когато ти се храниш правилно и с точните храни, ти храниш и своето клетъчно здраве.

Така не само имаш по-хубаво тяло, по-чисти и здрави органи, но ти имаш и много по-добро психическо здраве", убедена е световноизвестната шеф Роу, която в момента е в швейцарския курорт Сейнт Мориц и оптимизира храненето на над 800 души от 32 държави.Роу, която контактува с над милион души в социалните мрежи, е категорична, че в голямата си част и дори на моменти българинът да се увлича по голямото предлагане в търговската мрежа и ресторантите за бързо хранене, той знае и помни как трябва да се храни.

"В България ние помним как сме се хранили. Каквото и да говорим, по времето на комунизма ние нямахме такива боклуци, с които да се храним, нямахме такива обработени храни. Не съм прокомунистически настроена в никакъв случай, но помня, че се радвахме на чисто, просто, балканско, българско хранене. Преди четири години, когато си дойдох в България за повече време, видях по улиците много хора, които са затлъстели. Но все пак българинът помни. От която и генерация да си, ти помниш", казва Силвена Роу.

"Ако българинът разбере, че чистото, здравословното хранене ти дава чиста психика и хубав, здрав мозък, който те кара да печелиш ден след ден, той ще спечели. В момента съм в Швейцария и съм заобиколена от най-скъпите храни и всеки ден ям боб фасул. Направила съм си и туршия в заведението, това ям аз. Ако се храним с правилните храни, на нас няма да ни трябва доктор. Докторите ги обичам и уважавам, но нека да ги щадим хората. Трябва да ядем храна за мозъка и ума. Полезни са орехът, черният шоколад, авокадото, сините боровинки. Месото, което ядете, трябва да е от много чист източник. Иначе е пълно с хормони, антибиотици и съмнителни съставки, които влизат в тялото. И после хората се чудят защо има толкова много рак, особено при тридесет и пет, четиридесетгодишните", казва Силвена Роу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай