Последно поколение медицинска и естетична апаратура идва в България

Тя ще бъде представена за първи път на събитието Innovation Medical Aesthetic Forum

Последно поколение медицинска и естетична апаратура идва в България | StandartNews.com
  • Innovation Medical Aesthetic Forum ще събере на едно място най-добрите специалисти гинеколози, дерматолози и естетици
  • По време на форума ще бъдат представено последно поколение медицинска и естетична апаратура 

BTL Industries ще покаже единствената патентована апаратура за мускулна стимулация Emsculpt NEO и първият неинвазивен подход за терапия на уринарна инконтиненция Emsella  на 14 и 15 април

BTL Industries, световният лидер в разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура, е организатор на вълнуващото събитие Innovation Medical Aesthetic Forum. Форумът ще събере на едно място най-добрите специалисти гинеколози, дерматолози и естетици, интересуващи се от последно поколение апаратури, диктуващи световните тенденции. Уникалното по рода си събитие ще очертае пред гостите бъдещето на индустрията и новостите, в които пациентите ще се влюбят. Международната компания ще представи официално и за първи път най-популярните и ефикасни технологии и подходи в медицината и естетиката, сред които единствената патентована апаратура за мускулна стимулация Emsculpt NEO и иновативния неинвазивен подход за терапия на уринарна инконтиненция Emsella.

„Медицината се развива изключително бързо, естетиката също. BTL Industries е компания, която не спира да се развива и да търси решения, които да правят живота на пациентите по-пълноценен. Бизнесът ни е отдаден на мотото да посреща нуждите на клиентите по най-добрия начин. Решението да организираме събитие за експерти от различни сфери произтича от желанието ни да ги потопим в света на иновациите и да ги запознаем максимално добре с ползите от революционните технологии“, коментира Георги Петков, изпълнителен директор на BTL Industries.

Събитието Innovation Medical Aesthetic Forum ще предложи на гостите  ексклузивни лекции, продуктови демонстрации и полезни нетуъркинг сесии. Клиничният директор на компанията Томас Болеславски ще бъде специален гост на събитието, което ще се проведе в град София, хотел Милениум, на 14 и 15 април. Той ще запознае гостите със спецификите на атрактивните уреди, които са бъдещето на естетиката и медицината. Специално внимание на събитието за гинеколози ще бъде отредено за запознаване със заболяването инконтиненция или т.нар. слабост на пикочния мехур, от което в световен мащаб страдат над 200 милиона човека. Най-често от проблема страдат майки и жени над 35 години, които имат отслабени мускули в зоната на таза. Уредът на BTL Industries – Emsella, е уникален по рода си, защото е единствената неинвазивна технология за лечение на деликатния проблем, която значително подобрява състоянието на пациентите.

Естетичната медицина е приоритетно направление за много бизнеси заради нарастващата популярност през годините на бодишейпинг процедурите. Чешката компания лансира разнообразни продуктови иновации, като най-отличителни сред тях са Emsculpt Neo, Emsculpt, BTL Emtone, BTL Exilis Ultra. По време на форума един от най-популярните центрове за медицинска естетика у нас, Evolution Aesthetic & Laser Center ще сподели своите впечатления и резултати от ползването на  Emsculpt, както и терапевтичните му приложения. Гостите на събитието ще имат възможност да се запознаят в детайл със спецификите и предимствата на иновативни комбинирани методи за намаляване на обиколки, оформяне на тяло и премахване на целулит.

Събитието ще се проведе с медийната подкрепа на водещи български медии като Стандарт, както и на медийните групи Novinite Group и Бранд Медия България. Повече за предстоящия Innovation Medical Aesthetic Forum може да откриете на страницата на събитието тук или на фейсбук профила на компанията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай