Овладейте болката в мускулите и ставите още днес

Апаратната терапия с шокови (звукови ударни) вълни - най-съвременната алтернатива на хирургичното лечение при болки в стави, сухожилия и мускули

Овладейте болката в мускулите и ставите още днес | StandartNews.com

Апаратната терапия с шокови (звукови ударни) вълни е най-съвременната алтернатива на хирургичното лечение при болки в стави, сухожилия и мускули. Технологията първоначално е разработена за разбиване на камъни в бъбреците, а по-късно е модифицирана за ортопедични състояния. Към зоната, генерираща болка, се доближава апликатор, който външно, през кожата изпраща много кратки високо-енергийни вълни, а те подават сигнал на тялото да стартира каскада от възстановителни процеси. Апаратурата в Лейзър Мед е от най-висок клас с патентован смарт-фокус, което означава, че енергията достига директно и в дълбочина към таргетираната зона. Над 80% от пациентите регистрират подобрение на състоянието си още след първата процедура, а за траен ефект са необходими средно 3.

Шоково-вълновата терапия е доказано безопасен и ефективен метод. Освен в ортопедията, процедурите са включени и в рехабилитационната програма на водещите спортни отбори за бързо и трайно възстановяване след травми. Премахват се болки от широк спектър – остри и хронични, повърхностни и дълбочинни, независимо от местоположението им. Най-често третирани зони са рамо, голф/тенис-лакът, коляно, пета, ахилес. Процедурата е напълно неинвазивна, не налага използване на упойка и е с продължителност 5-10 минути. Ударната вълна предизвиква силен клетъчен отговор, освобождаване на растежни фактори, противовъзпалителни агенти и подобрява кръвоснабдяването. Реакцията е сходна с тази при травма – инициира естествените оздравителни сили на организма и в резултат разширява мобилността на ставите и обхвата на движенията.

Запишете час на:

тел. 02 4 760 760                                

моб. 089 952 11 01                             

www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: Сексуалните възможности мъжа са функция на възрастта и здравословното му състояние. С напредването на годините настъпват изменения в цялостното функциониране на организма. Конкретно свързаните с потентността са съдови изменения и намаляване синтеза на половия хормон тестостерон. Освен това, групи заболявания причиняват появата на смущения или липса на ерекция: сърдечно-съдови заболявания, диабет, хипертония. Кога ще се проявят първите признаци на нарушенията е невъзможно да се определи – всичко зависи от психичното състояние на мъжа, от общото му физическо състояние и от наличието на органични заболявания.

При първите „засечки“ е важно да се проведе консултация със специалист в областта на сексуалната медицина. Лейзър Мед е водещ медицински център, в който се предлага качествено нов подход с доказано ефективен резултат – Апаратна импусна терапия.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + ТЕСТОСТЕРОН.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай