Омбудсманът ориса очна клиника №1 на Балканите

Мая Манолова и зам.-кметът Дончо Барбалов прерязаха лентата на новата „Vision" в София

Омбудсманът ориса очна клиника №1 на Балканите | StandartNews.com

Омбудманът Мая Манолова ориса най-голямата и модерна очна клиника на Балканите. Заедно със зам.-кмета по финансите на столицата Дончо Барбалов, прерязаха лентата на новата „Vision" на 19 май следобед. А игуменът на Троянския манастир – Величкият епископ Сионий, освети 5-етажната клиника в столичния ж.к. „Дружба". Специално за откриването от Антверпен долетя един най-известните ретинални хирурзи в света – д-р Карл Клаес. Церемонията уважиха над 100 имените лекари, болнични мениджъри, партньори и доволни пациенти на „Vision".

Проект като този има всички предпоставки да се превърне в огромен успех – пожелавам това да се случи, коментира зам.-кметът Барбалов след като разгледа клиниката, оборудвана с 46 кабинета, 8 операционни и апаратура от последно поколение, невиждана в България.

Омбудсманът Мая Манолова пък призна, че се радва каже „На добър час!" на болница, която повече от 15 години не отстъпва от мисията си – да дава най-добрата грижа на пациента.

„Аз съм хирург, който пътува по целия свят и с ръка на сърцето мога да кажа, че не съм виждал подобно място никъде другаде – и като оборудване, и като екип, и за мен е чест да съм част от него. Вярвам, че „Vision" ще се превърне в топ център по офталмология не само на Балканите, но и в Европа", каза светилото д-р Клаес.

А Елена Кумбиева, която е управител на клиниката от първия й ден през 2003 г., благодари на екипа си за професионализма, ентусиазма и усилията през годините. И обеща на пациенти, приятели и партньори: „Ние ще останем същите и ще ви обичаме!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай