Сряда,

Ангелов каза долния план на Кацаров. Ето го

От: Редактор -
1180
Ангелов каза долния план на Кацаров. Ето го
A
A
A

Огромните скандали между бившия и настоящия здравен министър продължават.

"Много лъжи се изговориха в публичното пространство. В НС сега тече едно закрито заседание, засекретено, за да бъдат показани доказателства за подслушванията.

Такива всъщност няма. Идеята е да се прикрият лъжите, изречени от Бойко Рашков.", каза в предаването "Лице в лице" по БТВ предишният здравен министър проф. Костадин Ангелов. 

"Това в момента е добре скалъпена история на министър Кацаров, която цели да ме удари по начина, по който го направи с проф. Балтов. Нека да заведе иск, то ще има много искове във времето, аз също ще заведа такива. 

Над 40 млн лева са вложени в последните години в Александровска болница. Нарастват възнагражденията - от 800 до 1700 лева са средните брутни работни заплати.  

Министър Кацаров изрече една голяма лъжа, свързана с жена му. Тя е уважаван лекар в Александровска болница. Това е един стар спор, който бях забравил.

Той настоя да увелича нейната заплата и ми каза че ще имам проблеми, ако не го направя, бях го забравил това. Не съм настоявал нейната заплата да бъде увеличена." 


Всички новини от категория Здравеопазване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com