Ангелов каза долния план на Кацаров. Ето го

Ударил Балтов, за да го удари него

Ангелов каза долния план на Кацаров. Ето го | StandartNews.com

Огромните скандали между бившия и настоящия здравен министър продължават.

"Много лъжи се изговориха в публичното пространство. В НС сега тече едно закрито заседание, засекретено, за да бъдат показани доказателства за подслушванията.

Такива всъщност няма. Идеята е да се прикрият лъжите, изречени от Бойко Рашков.", каза в предаването "Лице в лице" по БТВ предишният здравен министър проф. Костадин Ангелов. 

"Това в момента е добре скалъпена история на министър Кацаров, която цели да ме удари по начина, по който го направи с проф. Балтов. Нека да заведе иск, то ще има много искове във времето, аз също ще заведа такива. 

Над 40 млн лева са вложени в последните години в Александровска болница. Нарастват възнагражденията - от 800 до 1700 лева са средните брутни работни заплати.  

Министър Кацаров изрече една голяма лъжа, свързана с жена му. Тя е уважаван лекар в Александровска болница. Това е един стар спор, който бях забравил.

Той настоя да увелича нейната заплата и ми каза че ще имам проблеми, ако не го направя, бях го забравил това. Не съм настоявал нейната заплата да бъде увеличена." 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай