Жертвите на изверга от Сливен проговориха. Брутално насилие

55-годишният мъж заплашвал с пистолет

Жертвите на изверга от Сливен проговориха. Брутално насилие | StandartNews.com

Две от жертвите на 55-годишния изверг от Сливен проговориха. Ученичка на 19 години и млада жена на 23 разказаха пред камерите на бТВ кошмара, в който са живели. От думите им стана ясно, че сред жертвите на мъжа е и 15-годишно момиче.

Мъжът бе задържан за системно изнасилване на 19 г. момиче, съобщава bTV. Почти година със заплахи, включително с оръжие, ученичката е насилвана от 55-годишен мъж. Той вече е постоянно в ареста, с обвинения за изнасилване и блудство.

"Извади пистолета, каза, че бил полицай и не се страхува от нищо. С всяка следваща среща ме изнудваше с нови снимки с нови видеа. Плашеше, че ще ги разпространи в моето училище, работата на мама, че ще убие брат ми. Плашеше, че дори да го издам, ще излезе от затвора и ще ни намери. Бях коренно променена, не общувах с приятелки. Идваше у нас, мама когато е втора смяна или първа и когато ходи при батко", признава жертвата.

"Каза, че ако уведомя полицията, от затвор се излиза, но от гробищата - не", разказва още 19-годишната.

Тя разказа за друга жертва на 55-годишния мъж, която е едва на 15 години. Той я е заключвал и не я е пускал да ходи дори до тоалетната. Ходила е в кофа в стаята, където е държана.

23-годишната млада жена в последния момент се престрашила да застане пред камерата. "Бяхме до голямата вила и ми каза: "Само ще пием едно и повече няма да се виждаме. Но когато отидохме у тях и му казах, че трябва да си ходя той ми каза: Излъгах те, защото, ако не бях те излъгал, нямаше да дойдеш. Близо 1 месец ме държа. Поряза ме с нож, заплашваше ме, че ако не правя каквото ми каже, ще ме убие", признава жертвата.

По думите ѝ семейството ѝ не я е търсило, защото живеела на семейни начала с друго момче.

"Той (насилникът - бел. ред.) с баща ми бяха приятели", казва още жертвата.

Случаят се разплета, след като майката на ученичката вижда огромна промяна в дъщеря си и накрая слага камери в къщата. Когато братът вижда какво се е случило изпада в шок и търси телевизиите.

"Не искам да си спомням записите. Затова потърсих вас, защото се опасявах, че ще се омаловажи случаят. Но предвид, че е имало малолетно момиче, имало е и заплашвани момчета, прокуратурата трябва да прецени, има достатъчно доказателства", разказва братът на 19-годишното момиче.

Той признава, че се страхува за сестра си и семейството си, защото ако насилникът излезе, може да ги потърси отмъщение.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай