Йорданова с призив към Гешев

Тя е информирана от медиите за резултатите от петорната експертиза на карите от спалнята на бившият премиер

Йорданова с призив към Гешев | StandartNews.com

Правосъдният министър в оставка Надежда Йорданова заяви, че е редно главният прокурор, който е информирал евродепутат за резултатите от експертизата на снимките с банкноти и кюлчета от спалнята на бившият премиер Бойко Борисов, да направи същото и пред българския парламент.

Правосъдният министър е информирана от медиите за резултатите от петорната експертиза на карите от спалнята на бившият премиер. Йорданова уточни, че Министерство на правосъдието не разполага с тази експертиза, а главният прокурор Иван Гешев е уведомил конкретен депутат от Европейския парламент, но не и българските депутати.

ВИЖ ОЩЕ: Снимките с кюлчетата: Евродепутат зарадва Борисов

"Това, което мога да заявя, предвид опита си като народен представители, пък и като български министър на правосъдието - очаквам главният прокурор Гешев да дължи същото уважение и ниво на информираност и спрямо български народни представители. Казвам това, защото обичайно главният прокурор отказва да информира българското Народно събрание по текущи производства", коментира Йорданова в отговор на въпрос на БНР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай