Шокиращ обрат с прокурорския син. Приятелката му се отметна от обвиненията си

20-годишната Боряна обяви, че няма спомен

Шокиращ обрат с прокурорския син. Приятелката му се отметна от обвиненията си | StandartNews.com

Шокиращ обрат с делото срещу прокурорския син Васил Михайлов, който е обвиняем за тормоз над бившата си приятелка Боряна Рангелова. Момичето, заради чиито показания Михайлов е с допълнително обвинение, сензационно обяви пред Софийския районен съд, че няма спомен да е била бита от него.

Младата жена обясни, че е имала конфликт с Васил, след като скъсали, защото той посочил като адрес на изпълнение на мярката "домашен арест" нейната квартира, където до преди това двамата живеели заедно.

Боряна заяви, че чичото и бащата на Васил – пернишкият прокурор Бисер Михайлов, са опитвали да ѝ въздействат и са ѝ давали указания какви точно показания да дава и как да говори в хода на досъдебното дело, пише bTV.

Припомняме, че 20-годишната Боряна се оплака от Васил в средата на септември. Дори показа снимки как е изглеждала след побой. Така Михайлов младши се сдоби с четвърто дело, а на момичето беше сложена полицейска охрана.

"Всички вие, които публикувате сегашните ми снимки в които съм усмихната, след като преминах през всичко това и останах цяла, всички вие които публикувате и другите ми снимки, които притежава само лицето Васил Михайлов, искрено ви пожелавам никога да не живеете така, както живях аз, защото много от вас не биха издържали и секунда така, както аз съм живяла 2 години.", написа в своя фейсбук профил Боряна Рангелова.

„Никога през живота си не съм изневерявала на Васил Михайлов, отношенията ни с него бяха доста конфликтни още от самото начало. Мога да кажа, че обичах този човек и всячески се опитвах да му покажа правилния път и се надявах да се поправи. Конфликтите помежду ни се пораждаха от забраните, които той ми поставяше", разказва Боряна пред "Мироглед".

"Не ми даваше да нося дрехите си, не ми даваше да излизам от дома си след 18:00 ч, не ми даваше да имам приятелки, не ми даваше да разговарям със семейството си. Аз се съгласявах на тези неща, защото доста добре ме манипулираше, че никой друг не ме обича толкова колкото той. Васил Михайлов ми е посягал многократно, заплашвал е семейството ми и мен, когато се караме, а след това горещо съжаляваше. И аз винаги му прощавах", разказва за връзката си тя.

Освен на нея, Михайлов посягал също и на малката си сестра и майка си, твърди Боряна.

В хода на разследването криминалистите събрали информация, че Боряна вземала забранени субстанции. Това пък било причината Васил да нападне със сила Никалъс Петров, който й ги продавал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай