Събота,

Разкриха по какъв жесток начин Орлин убил Евгения, имал съучастник

От: Редакция, снимка: БГНЕС -
559
Разкриха по какъв жесток начин Орлин убил Евгения, имал съучастник
A
A
A

Орлин Владимиров, който е обвинен в убийството на 33-годишната си съпруга, влиза за постоянно в ареста. Заедно с него под стража остава и баща му Пламен Владимиров, който е обвинен като съучастник в жестокото престъпление, реши съдът.

Тялото на жената, която изчезна преди месец, беше открито в покрайнините на Перник. Тя е била задушена с няколко намотки стреч фолио около носа и устата, съобщиха от прокуратурата пред съда. Според обвинението около 14 часа на 13 октомври 36-годишният Орлин умишлено умъртвил жена си в семейното им жилище. След това неговият баща Пламен качил тялото в личния си автомобил с куфар и го изхвърлил в хвостохранилище край Перник, съобщи БНТ.

От прокуратурата заявиха, че са събрани множество доказателства за престъплението, съпругът на Евгения казал на разследващите къде е изхвърлил мобилния ѝ телефон, а баща му показал къде е изхвърлил тялото.

Орлин и баща му потвърдиха пред съда, че са направени самопризнания и казаха, че съжаляват за стореното. Защитата поиска по-лека мярка за свекъра на Евгения заради лошо здравословно състояние.  


Всички новини от категория Правосъдие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Убийство