Официално: Обвиняват Анита Мейзер

Официално: Обвиняват Анита Мейзер  | StandartNews.com

Говорителят на Варненска окръжна прокуратура Радослав Лазаров официално съобщи, че има събрани доказателства, че Анита Желева, известна като Анита Мейзер, е причинила смъртта на мъжа си Николай по непредпазливост  вследствие на умишлена средна телесна повреда.

Обвинението срещу нея ще бъде внесено веднага след свиканата пресконференция. То се е забавило заради защитата на Анита Мейзер, посочиха от прокуратурата.

"Стандарт" припомня, че мъжът на Анита Николай е бил намерен късно през нощта от самата нея в общото им жилище. По нейните думи, двамата се прибирали заедно, но той останал да говори на улицата с двама мъже, непознати за Мейзер, докато тя отишла до магазина. Като се прибрала обаче заварила съпруга си вързан и мъртъв. 

Мейзер е прекарала нощта в районното, като е била разпитвана подробно за случилото се. Източници твърдят, че в показанията й имало сериозни разминавания. Близки на Николай пък се усъмняват, че той може да бъде вързан и убит. Мъжът е бил културист, канили са го да участва и в ММА боеве. Според приятели на починалия той е бил упоен. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай