Четвъртък,

Христо Монов: Джок Полфрийман е тежък социопат

От: Рачо Рачев -
Христо Монов: Джок Полфрийман е тежък социопат
A
A
A

Тук става дума за много тежка социопатия. На Джок Полфрийман когато му изнася признава за убийството на сина ми, за да бъде освободен, когато не - отрича. Виждам пъклен план с приятелите му от Хелзинкския комитет да водят дела и да злепоставят държавата. Няма нови кадри. Това заяви по Нова телевизия Христо Монов, бащата на убития от Полфрийман Андрей Монов.

По думите му в папките на делото може да се види, че няма нападнати роми. "В записите се вижда как един човек, който носи яке с две лица, който носи два панталона и се разхожда с нож и отвертка в джоба, напада една компания, в която е и моят син. Той излиза последен от подлеза, защото е останал малко повече в заведението, в което са били", каза още Монов.

"Съдиите Калпакчиев, Иванова и Магдалинчева нямат място в съдебната система, защото те не вземат решения по закон, а заради своите зависимости", отсече още той.

"Как може Данаил Кирилов да приема в кабинета си един освободен убиец. Искам да знам какво научи г-н Кирилов от него за затворите у нас, което не е знаел. Това ми е интересно. Нека да бъде възобновено делото, този път да получи доживотна присъда, защото с цялото му поведение в затвора и след него показва, че пак ще убие. Няма да напусне България, защото в неговата държава той е никой", отсече Христо Монов.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички