Излязоха нови зловещи подробности за убийството на психолога

Иван Владимиров - Нав бе застрелян във входа на блока, в който живее

Излязоха нови зловещи подробности за убийството на психолога | StandartNews.com

Бившият полицай Румен Тонев, обвинен за убийството на психолога Иван Владимиров, остава в ареста окончателно, реши Софийският градски съд. Наложеното му постоянно задържане Тонев пък решил да не обжалва.

Иван Владимиров - Нав бе застрелян във входа на блока, в който живее, на 8 февруари вечерта. Преди дни пред съда прокуратурата настоя, че ако е на свобода, убиецът му може да се укрие или да извърши друго престъпление. Съдът се съгласи с тези доводи.

В съдебната зала стана ясно, че малко след като застрелял психолога, Тонев влачил тялото му в опит да го скрие.

Установено е, че мъжът е стрелял с пистолет "Байкал". Освен това данни от разследването показват, че Тонев е осъждан на глоба през 1996 г. за незаконно притежаване на боеприпаси. Платил глобата и бил реабилитиран.

Преди ден жената до Нав - Нина Райчева, разказа пред бТВ, че ходели на пръсти в апартамента на психолога, не пускали дори кафемашина от 2 до 4 ч. следобед и всячески се стараели да не подразнят Румен Тонев. Самият Владимиров смятал да се изнесе от жилището, ако не успее заедно с останалите си съседи да се пребори Тонев да бъде изгонен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай