Голямо разкритие за Гешев! Откъде дойде

Коментар за коментира прокурорско-политическата сага в предаването "Пресечна точка"

Голямо разкритие за Гешев! Откъде дойде | StandartNews.com

Културологът  Петър Димитров коментира драмата с Иван Гешев  в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия". И сподели, че няма нищо случайно в увереността на главния прокурор.

"Днес слушах заседанието с участието на Крум Зарков и Иван Гешев. Последният се държи стабилно като поведение, което е е доста интересно на фона на този натиск, който се оказва отвсякъде. От една страна. От друга страна той е на път да капитализира това напрежение около него.

Иван Гешев е твърдо решен да доведе нещата до края. Днес много ясно заяви, че немалка част от Висшия съдебен съвет вече е записан, включително политиците, включително други интересни лица.

И тепърва предстои да дава обяснения и да пуска тези записи. Големият въпрос, който беше зададен на това заседание, е дали тези записи са легитимни. Аз съм абсолютно убеден, че Иван Гешев се е подковал правно изключително добре. Така че просто стоях и чаках развръзката. 

 Най-важното, което разбрах, е, че всъщност Борислав Боби Сарафов са всъщност трите имена на Борислав Сарафов, а това не е прякора", заяви с усмивка той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай