Глобиха стюардеси, не се явиха на делото срещу Сидеров

Глобиха стюардеси, не се явиха на делото срещу Сидеров | StandartNews.com

С по 100 лева съдът глоби две стюардеси, защото днес те не се явиха на делото срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров. Той е обвинен в хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда на длъжностно лиц

Сидеров и придружаващите го членове на партията и депутати вероятно са пийнали преди да се стигне до скандална с френското културно аташе Стефани Дюмортие по време на полета София-Варна. След злополучния полет в началото на януари 2014 година Сидеров налетя на полицай, който бил пратен, за да успокои обстановката сред пътниците.

Една от стюардесите - Лили Котева, разказа, че депутатите си носили уиски на борда. По думите ѝ Сидеров е имал проблем с друга пътничка, седяща зад него. Двамата са се спречкали, тъй като според политика жената е била "терористка", защото говорила три езика. Той ѝ поискал документ за самоличност, тя първоначално отказвала да му го представи. След това обаче му дала паспорта си. През цялото време пътничката и Волен разговаряли на английски език. Той отказал да ѝ върне документа и се наложила намеса от страна на стюардесите, които, за да намалят напрежението, преместили жената в бизнес класата. В последствие се оказа, че става въпрос за френското културно аташе Стефани Дюмортие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай