Зайчев се срещна с колектива на „Винпром Пещера”АД

Зайчев се срещна с колектива на „Винпром Пещера”АД | StandartNews.com

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Пещера Николай Зайчев, придружаван от народния представител Десислава Костадинова и кандидатите за общински съветници Явор Гудов и Йордан Кавлаков се запознаха с производствения процес във „Винпром Пещера"АД. При визитата си в едно от най-големите предприятия в Пещера Николай Зайчев има възможност да представи своята управленска програма на работещите там. Пред множеството той посочи приоритетите по отношение на инфраструктурата, сред които реновиране на настилката на централна градска част и преасфалтиране на Околовръстното шосе, изграждане на нови детски площадки в кв."Изгрев"- до блока на болницата, в селата Радилово и Капитан Димитриево и на летовище „ Св.Константин".

Освен това Зайчев говори относно възможностите за изграждане на достъпна среда в града и селата. Не последно място той разкри, че е водил експерти, които са видели на място свлачищата по пътя за Св.Константин и „Сивата махала", така че има реални планове как те да бъдат спрени, а засегнатите терени възстановени.

Освен това Зайчев гарантира, че ще бъде кардинално решен въпроса с доставката на дърва за огрев за населението, както и ще бъде осигурен постоянен дебит на стопанската вода за населението.

Любопитно е да се отбележи, че след края на представянето на Николай Зайчев му бе зададен само един въпрос. На питане от екипа на Зайчев защо няма други питания, служителите на „Винпром Пещера" отговориха, че са чули отговорите на своите въпроси още при представянето на програмата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай