Зайчев лично поздрави лекарите в Пещера

Зайчев лично поздрави лекарите в Пещера  | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Николай Зайчев в Пещера се срещна с лекарите и медицинските работници от МБАЛ „Проф.Димитър Ранев". Срещата бе по повод 19 октомври – денят на българския лекар. Това даде възможност на Николай Зайчев да научи и пред какви проблеми се изправят хората в един от най-важните сектори – здравеопазването.

В хода на разговора бяха коментирани приоритетите в програмата на Зайчев що се отнасят до по-добра жизнена среда, водените разговори с потенциални инвеститори за възстановяване „Сокола"АД, което респективно ще открие нови работни места, подобряване на условията за образование, включително по-добре оборудвани лекарски кабинети. Присъстващите на срещата обаче зададоха далеч по-ежедневни въпроси като регулиране на проблемите около доставката на дърва за огрев, възстановяване и поправяне на тротоарните площи, ремонт на съществуващия околовръстен път.

Не бе подмината темата и с високите такси за смет.Николай Зайчев обясни, че така или иначе трябва да има нова методика на ценообразуването и тя вече няма да е обвързана с данъчната оценка на сградите, подход, който поставя собствениците на нови и стари сгради в неравностойно положение.

На срещата Николай Зайчев бе придружен от народния представител Десислава Костадинова и кандидатите за общински съветници д-р Цветанка Лепарова, управител на МБАЛ"Здраве"-Пазарджик и д-р Пламен Маджаров, лекар в пещерската болница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай