Петък,

Възможно ли е партньорство с ГЕРБ? Условието от ПП

От: Агенция Стандарт -
1906
Възможно ли е партньорство с ГЕРБ? Условието от ПП
A
A
A

Имаме решение, че няма как да подкрепим първия мандат на ГЕРБ, в контекста на номинацията на Мария Габриел за премиер ще обсъдим в националните ни органи тази кандидатура. Моето лично очакване е решението да бъде препотвърдено. Това заяви в "Говори сега" Йордан Терзийски от "Продължаваме промяната".

ВИЖ ОЩЕ: "Промяната" със съдбовно решение! Датата

По думите му при последните разговори с ГЕРБ-СДС са предприели различен подход, с цел провеждане на дебати по политики с Мария Габриел. За да се прави правителство, трябва да се говори по политики, заяви Терзийски.

Оцени Мария Габриел като много позитивно лице на ГЕРБ, а партньорство с партията е възможно след обновяване, катарзис, който да извървят.

"Не знаем обаче кой ще управлява - дали тя или тези, които отговаряха вместо нея. Когато Бойко Борисов влезе в залата те всички се изправиха на крака. Мислим ли, че тези хора могат да взимат решения без разрешението на Вожда", заяви Терзийски.

Изрази притеснение, че се върви по сценарий по темата за прокуратурата, както и за връчването на мандатите, което е рисково за страната.

Правителство не трябва да се прави със запълване на кутийки и с разпределяне на порции, призова Йордан Терзийски.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com