Вяра Вучкова: Ще работя за привличането на инвестиции в Елин Пелин

Вяра Вучкова: Ще работя за привличането на инвестиции в Елин Пелин | StandartNews.com

Ще работя за привличането на инвестиции в община Елин Пелин, като улесня достъпа до административните услуги. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Вяра Вучкова на среща с представители на бизнеса от общината. На събитието присъства народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева, кандидатите за кметове на населени места и общински съветници.

„Вие познавате работата ми от дейността ми през последните няколко години като кмет на с. Гара Елин Пелин", заяви Вучкова. Тя изрази увереност, че благодарение на опита и като кмет на Гара Елин Пелин е спечелила доверието на жителите на Елин Пелин.

„Смятам, че мога да бъда полезна на вас, като хора, които искат да развият своя бизнес и да създават нови производства и работни места. Готова съм с ваша помощ да съдействам за развитието на бизнеса и предприемачеството", категорична бе Вучкова. Тя благодари на народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева за подкрепата, която оказва за развитието на общината.

Галя Георгиева заяви, че основна нейна задача като кмет е била да се грижи за хората. „За мен е важен всеки един човек от общината", подчерта Георгиева. Тя бе категорична, че Вяра Вучкова е най-добрия кандидат за кмет на Елин Пелин. „Убедена съм, че Вяра Вучкова ще продължи започнатото и ще работи за развитието на бизнеса и привличането на инвестиции", подчерта Георгиева. Народният представител от ГЕРБ благодари на представителите на бизнеса за подкрепата, която оказват за развитието на общината. „Благодарение на вас се откриха работни места и общината ни придоби Европейски облик", допълни Георгиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай