Втори залп от Слави. Стреля по Борисов и Гроздан Караджов

Остри думи на лидера на ИТН

Втори залп от Слави. Стреля по Борисов и Гроздан Караджов | StandartNews.com

Втори залп от Слави Трифонов само за два часа. След като пусна видеообръщение срещу кабинета "Денков" лидерът на ИТН излезе със специален пост във Фейсбук срещу Бойко Борисов и Гроздан Караджов.

ВИЖ ОЩЕ: Слави Трифонов поиска оставка

Бойко Борисов е патологичен лъжец.Той лъже не само когато има интерес, а и защото явно изпитва удоволствие от лъжите.Има такива хора и Бойко Борисов е техен представител, написа Трифонов.

Гледах по телевизията днешната му лъжа - той каза, че имало договорено правителство с участието на „Има такъв народ“ и че първоначално министър на транспорта щял да бъде Гроздан Караджов. Това е лъжа. Гроздан Караджов би бил перфектен министър на транспорта, но никой не е водил никакви преговори по никакъв начин за никакви хора между ГЕРБ и „Има такъв народ.“, категоричен бе Слави. И продължи: "Знам това, защото аз съм лидер на „Има такъв народ.“"

Всеки може да каже всичко в българското публично пространство.Но ако Бойко Бориков, Кирил Петков и Асен Василев ви кажат „Добър ден“ - погледнете къде е слънцето. Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев са еднакви, защото на лъжата краката са къси.Не случайно сега са в коалиция - защото любовта не е да се гледате в очите, а да гледате в една посока.А с тях вървят ли двама – тия двамата са от ДПС, пише още Слави Трифонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай