Всички зад Кантарджиев. И Нинова сръфа Кацаров

Уволненията на служебното правителство не бива да са самоцелни, обяви соцлидерът

Всички зад Кантарджиев. И Нинова сръфа Кацаров | StandartNews.com

И Корнелия Нинова застана до Бойко Борисов за да зашити топ експерта по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев. Изненадващо днес служебният здравен министър д-р Стойчо Кацаров реши да прати в пенсия най-добрия експерт, дългогодишен шеф на Центъра за заразни и паразитни болести. На негово място застава заместничката му проф. Ива Христова.

ВИЖ ОЩЕ: Шок. Пратиха в пенсия любимеца на народа!

Наглост, нахалство, реваншизъм, възмути се Борисов, научавайки новината за пенсионирането на Кантарджиев. Професорът е епоха. Голям мъж. Водач на отбора. Никога не се е крил отзад. Винаги се биеше отпред, кометира бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов.

ВИЖ ОЩЕ: Ангелов: Проф. Кантарджиев е епоха

Пред здравното министерство се състоя и протест в защита на проф. Тодор Кантарджиев. Самият той коментира пред ПИК: "Няма благодарност".

ВИЖ ОЩЕ: Протест в защита на проф.Кантарджиев през МЗ

В защита на проф. Кантарджиев се обяви и председателят на БСП Корнелия Нинова. Така държавата разбра, че професорът е член на БСП. Нещо повече - той и Нинова са в една и съща партийна организация, където Кантарджиев се ползва с огромен авторитет и уважение.

ВИЖ ОЩЕ: Десет крилати фрази на проф.Тодор Кантарджиев

Ето какво написа лидерът на БСП във Фейсбук:

Изразявам позиция, не защото Тодор Кантарджиев е член на БСП, а защото въпросът е принципен.

Уволненията на служебното правителство не бива да са самоцелни. Хора с доказани професионални и морални качества не трябва да се сменят.

Професор Кантарджиев е почтен човек и доказан специалист в своята област.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай