Война! Депутат от ИТН с отровен удар по премиера

ПП ще се опитат да купуват депутати

Война! Депутат от ИТН с отровен удар по премиера | StandartNews.com

Станислав Балабанов от "Има такъв народ" обвини Кирил Петков в опити за купуване на депутати, след като премиерът заяви, че разчита на народни представители от формацията на Слави Трифонов, за да продължи управлението на ръководеното от него правителство.

"Всъщност в момента ще се опитат да направят всичко възможно да купуват депутати, не само от нас, предполагам, че ще пробват и от други политически формации от опозицията, само и само да запазят уродливото си лице, за съжаление, което най-после лъсна, по отношение на колектива и парламентарната група. Аз съм сигурен, че ние сме отбор и ще продължим да бъдем такъм отбор, защото силата е в истината", заяви Балабанов, цитиран от БНР.

На пресконференция на "Продължаваме промяната" Кирил Петков заяви: "На нас не ни трябват всички. Тази коалиция ѝ трябват още 12 депутата да я подкрепят, но се надяваме, че има хора в ИТН, които тръгнаха да променят България със същите цели, които ние тръгнахме, и се надяваме, че 12 поне от тях, надяваме се на 15, които могат да последват същия този принцип и не могат да се съгласят да се дадат на същите строителни фирми без контрол и без реформа в КПКОНПИ".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай