Велинов: Не обещанията, а изборните резултати ще определят бъдещето

Велинов: Не обещанията, а изборните резултати ще определят бъдещето | StandartNews.com

Не обещанията, а изборните резултати ще определят бъдещето на Нови хан. Ще го определите вие, с вашия глас. Това заяви кандидата на ГЕРБ за кмет на Нови хан Велин Велинов пред жителите на Нови хан. На събитието присъстваха народинят представител от ГЕРБ Галя Георгиева, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Вяра Вучкова и кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ.

„Това, че сме в навечерието на избори, не означава, че сме тук да Ви обещаваме нереални неща. Напротив, тук сме, за да припомним това, което вече сме направили и честно и открито да Ви кажем, че ще продължим да работим и да надграждаме започнатото", каза още Велинов.

„Велин Велинов е човекът постигнал видимите резултати в Нови хан. Сигурна съм, че той ще продължи започнатото", заяви народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева. Тя подчерта, че отговорна местна власт, стабилно правителство, доверието на Европейските партньори е формулата за успешното развитие на Елин Пелин. „През годините нашата основна цел бе да направим живота на хората от Елин Пелин по-добър, сигурна съм, че Вяра Вучкова и нейният екип ще продължат започнатото", категорична бе Георгиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай