Величко Сидеров: Днес на Гришо и мен не ни беше ден!

Срещу мен се изправи една машина на лъжите, заяви той

Величко Сидеров: Днес на Гришо и мен не ни беше ден! | StandartNews.com

Днес на Гришо и мен не ни беше ден! Това заяви кандидатът на коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" за кмет на община Златоград, област Смолян, Величко Сидеров. Той загуби на балотажа от опонента си от ГЕРБ Мирослав Янчев.

Ето какво гласи и цялото изявление на Сидеров:

"Скъпи съграждани,

Благодаря на всички, които ме подкрепихте и със сърце и с много надежди бяхте до мен! Вярвам в искрените Ви очаквания за ново начало. И нека изборът, който община Златоград направи, не Ви отчайва.

Днес на Гришо и мен не ни беше ден!

Срещу мен се изправи една машина на лъжите! Манипулираха, че ще затворя детски градини, училища, бизнеси и какво ли още не. Жалко, че една част повярваха. Хората отдавна са го казали- всеки народ си заслужава управниците. Не чухме програма, не видяхме идеи и въпреки всичко, статуквото получи по-голямо доверие. Успешно манипулираха. По-голямата част от избирателите днес заявиха, че не искат промяна. Явно живеят добре със стандарта, който имат. Харесва им децата да бъдат далече от тях, внуците да растат без баба и дядо. Не повярваха, че може да има и по-добро,  защото дълго са убивани мечтите им.

Няма да поздравя победителите, защото спечелиха  нечестно изборите - със заплахи, натиск и нагли лъжи и обвинения.

Аз няма да се откажа!

Няма да предам и никой от хората, които ме подкрепиха. Искам да знаете, че аз съм зад вас!

Щастлив съм, че младите хора бяха с мен.

Ще работя с тях в посока да намерим правилния човек и на следващите местни избори, аз ще застана зад него. Днес беше една добра тренировка за нас, която ще ни помогне след четири години. Ще намерим подходящия  кандидат за кмет - честен  и можещ златоградчанин  и в следващите местни избори, отново ще Ви помолим за  промяната. Надявам се тогава да сте готови. Аз няма да се откажа да се боря за моя град. Защото оставам да живея, да работя и създавам в нашия Златоград."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай