Велчев и Савеклиева на посещение в Москва

Велчев и Савеклиева на посещение в Москва | StandartNews.com

Зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев и депутатът от Благоевград Даниела Савеклиева са на официално посещение в Москва. Те са част от българската делегация, водена от министъра на туризма Николина Ангелкова.

Целта на визитата е представянето на България като целогодишна туристическа дестинация в руската Държавна дума. Страната ни е една от малкото държави, която ще имат тази възможност и единствената от региона, получила покана за участие в парламентарните изслушания в Долната камара на Федералното събрание.

Парламентарната делегация на Народното събрание ще участва в Кръгла маса „Развитие на българо-руските отношения в областта на туризма през 2016 г." и на среща с представители на Московското правителство и Държавната дума.

Представителите на българския парламент бяха гости и на официалното откриване в Държавната дума на изложба от гравюри и литографии от периода на руско-турската освободителна война 1877-1878 г. Експозицията откри в сряда председателят на Държавната Дума Сергей Наришкин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай