Сряда,

Василев категоричен! Отговори за записа

От: Редактор -
13574
Василев категоричен! Отговори за записа
A
A
A

Спортният министър в оставка заяви, че е разговарял с депутата на ИТН Христинка Иванова в опит да я убеди да напусне партията. По-рано на пресконференция на ИТН Тошко Йорданов пусна запис на разговор между Василев и Иванова, на който се чува спор между двамата.

"Говорих с нея, тя е депутат от Плевен. Тя беше с нас и аз разговарях с нея и казах, че трябва да напусне. Тя каза, че се страхува и че не може, явно са я заплашвали. Аз съм говорил с над 15 наши депутати. Христинка отказа и каза, че не може. Аз ѝ казах да си искам да си подаде молбата за напускане на парламента, защото тя е поела морален ангажимент към Плевен, а не е тука за да крепи други. Какъвто и запис да са пуснали, без значение е. Каквото съм казал в записа, се е случило", категоричен бе Василев.

"Правя го за твое добро", казва Василев на колежката си, чува се на аудиозаписа.

"Аз мога да си отида и на село, никой нищо не ми е обещавал. Няма да отида никъде", отвръща тя, категорична, че остава в ПГ на ИТН.

"Аз ПП не мога да стана никога, човек", му казва още Иванова, която е народен представител от избирателния район на Василев - Плевен.

"Слушай, няма да ги подкрепяме", пояснява той по адрес на ПП. "Пътувам към тебе", уговаря я Радостин Василев.

"Не искам, промених си решението", непреклонна е народната представителка.

Василев я пита: "Уплашиха ли те?" Депутатката от ИТН отрича.

Тогава Василев пристъпва към заплахите.

"Тогава ще дойдат хора при теб да си подадеш молбата за напускане на НС. И ще видиш, че ще го направиш", заканва се бившият спортен министър.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички