Василев категоричен! Отговори за записа

Казал съм всичко, каквото трябва

Василев категоричен! Отговори за записа | StandartNews.com

Спортният министър в оставка заяви, че е разговарял с депутата на ИТН Христинка Иванова в опит да я убеди да напусне партията. По-рано на пресконференция на ИТН Тошко Йорданов пусна запис на разговор между Василев и Иванова, на който се чува спор между двамата.

"Говорих с нея, тя е депутат от Плевен. Тя беше с нас и аз разговарях с нея и казах, че трябва да напусне. Тя каза, че се страхува и че не може, явно са я заплашвали. Аз съм говорил с над 15 наши депутати. Христинка отказа и каза, че не може. Аз ѝ казах да си искам да си подаде молбата за напускане на парламента, защото тя е поела морален ангажимент към Плевен, а не е тука за да крепи други. Какъвто и запис да са пуснали, без значение е. Каквото съм казал в записа, се е случило", категоричен бе Василев.

"Правя го за твое добро", казва Василев на колежката си, чува се на аудиозаписа.

"Аз мога да си отида и на село, никой нищо не ми е обещавал. Няма да отида никъде", отвръща тя, категорична, че остава в ПГ на ИТН.

"Аз ПП не мога да стана никога, човек", му казва още Иванова, която е народен представител от избирателния район на Василев - Плевен.

"Слушай, няма да ги подкрепяме", пояснява той по адрес на ПП. "Пътувам към тебе", уговаря я Радостин Василев.

"Не искам, промених си решението", непреклонна е народната представителка.

Василев я пита: "Уплашиха ли те?" Депутатката от ИТН отрича.

Тогава Василев пристъпва към заплахите.

"Тогава ще дойдат хора при теб да си подадеш молбата за напускане на НС. И ще видиш, че ще го направиш", заканва се бившият спортен министър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай