Валери Симеонов: Гласувам за спасението на България

Валери Симеонов: Гласувам за спасението на България | StandartNews.com

Бургас. "Важно е всички българи да дадат своя глас, защото България има нужда от спасение, защото икономиката има нужда от възраждане, защото доходите са отчайващо ниски. Гласувам за спасението на България", заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Той пусна бюлетина в секция в бургаския комплекс "Меден Рудник" точно в 10.24 часа. Лидерът на Патриотичния фронт обясни, че часът не е избран случайно. "Този час, в който гласувам 10.24 ч не е случайно избран от мен. В него има закодирани две много важни цифри. 24 е номерът на нашата бюлетина, а 10 е предполагаемият процент гласове, който се надяваме да получим", обясни Валери Симеонов.

Той каза, че първото нещо, което ще направят като партия в парламента е да работят за определяне на основните приоритети заедно с другите политически сили, и да започнат решаване чрез консенсус.

"Трябва да се извърши одит и ревизия в енергетиката, за да се постигне сваляне цената на тока, а не увеличаване, да се стегнат митниците за увеличаване приходите в бюджета и ред други неща за което в парламента е нужно да влязат отговорни хора и дай Боже там да се постигне консенсус за да може да се решат тези тежки проблеми", каза още Симеонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай