"Умните и красивите" се отрекоха от Цветанов

Общински съветник от Демократична България се нахвърли на бившия втори в ГЕРБ

"Умните и красивите" се отрекоха от Цветанов | StandartNews.com

“Цветан Цветанов не спира да повтаря, че вижда Демократична България като "естествен партньор" на бъдещета си партия. Обръщам внимание на Цветанов, че не сме забравили, че той доскоро беше дясната ръка на мутрата Бойко Борисов и основен организатор в създаването на клиентелистката организация ГЕРБ, написа в остър пост във Фейсбук софийският общински съветник от ДБ Методи Лалов.

Той припомня, че Цветанов "беше замесен в скандали с незаконно подслушване на политици, бизнесмени и магистрати; че заради него България е осъдена неколкократно от ЕСПЧ за нарушаване на човешките права; че единствено заради чадъра на прокуратурата и КПКОНПИ му се размина (засега) за Апартаментгейт.”

“Лично аз проявявам непоносимост към подобни прояви и хора като Цветанов. И не го виждам като "естествен партньор" на нашата демократична общност. Затова се надявам гражданите чрез техния избор, както и обществените реалности да не ни поставят в нерадостното положение да трябва да водим политически разговори с типове като Цветанов”, завършва поста си Лалов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай