Цветанов в село Коиловци: Изберете успешния кмет на ГЕРБ

Цветанов в село Коиловци: Изберете успешния кмет на ГЕРБ | StandartNews.com

Искам да Ви благодаря за подкрепата, която сте давали през годините на ГЕРБ. Сега отново ни предстоят тежки избори. От Вас зависи как ще се управляват община Плевен и село Коиловци през следващите четири години. Това каза пред жителите на село Коиловци председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Плевенски район даде много на страната ни. Трябва да сте горди с тримата си народни представители от ГЕРБ и с първата жена председател на Народното събрание – Цецка Цачева. От Вас зависи отново да изберете успешния кмет на Плевен от ГЕРБ проф. Димитър Стойков и бъдещия успешния кмет на село Коиловци Румен Габров", заяви още Цветанов.
„Преди 4 години ние Ви помолихме за подкрепа и избрахме един достоен кмет на община Плевен – проф. Димитър Стойков. Той доказа, че може и постигна видими резултати. Сега отново залагаме на същата печеливша кандидатура, която ще допринесе още повече за просперитета на Плевен. Изберете номер 10 за ГЕРБ и Димитър Стойков", призова жителите на Коиловци председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай