Цветанов призова младите да гласуват

Цветанов призова младите да гласуват | StandartNews.com

Само високата избирателна активност може да преодолее купения вот, каза зам.-шефът на ГЕРБ

"ГЕРБ дава шанс на всички хора да бъдат част от листите й. Имаме млади професионалисти и мъдри хора, имаме равнопоставеност между мъже и жени - всички те милеят за родния си край". Това обяви зам.-председателят на ГЕРБ и шеф на парламентарната група на партията Цветан Цветанов на среща с жителите на Исперих. Той даде за пример момче от Самуил, което е студент в Швеция, но се е прибрало в родния си край, за да подкрепя кандидатите на ГЕРБ в региона.

"За да се случи промяната, трябва да убедим колкото се може повече хора да гласуват и да изберат кандидатите на ГЕРБ. Така, когато след четири години преобразим общината, много повече хора ще се присъединят към нас", посочи Цветанов.

По-късно на среща в Завет той подчерта, че една от основните задачи за изборите е да бъде реализирана висока избирателна активност в цялата страна, за да се преодолее купеният и контролираният вот. "Трябва са спечелим в Разград и Валентин Василев да бъде следващият кмет, защото той е един успешен парламентарист и с контактите, които създаде, ще може да помага на всички по-малки общини от областта. Европа дава пари за всичко, но те не могат да стигнат реално до хората тогава, когато в общината има корупция, непрозрачност и липса на кадри", заяви Цветанов. И добави, че препоръчва на всички, които твърдят, че асфалт не се яде, да посетят райони като Завет, за да се уверят, че без асфалт няма работа, няма движение, няма бизнес и няма доходи за населението.

"От ГЕРБ искаме всички да живеем в една България, а не хората в Бургас, Варна, Русе и Стара Загора да живеят по един начин, а вие тук - по различен", декларира той в село Иван Шишманово.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай